「新・文明の旅」プログラム 視察リポート

15年にわたる壮大なプロジェクトがいよいよ始動。第1回訪問国を教職員が事前視察してきました

「新・文明の旅」プログラム 事前視察ブログ|文京学院大学

文京学院大学トップページ「新・文明の旅」プログラム 視察リポート トップページThe students of the University of Veliko Turnovo are waiting for you

2011年3月 6日 [ カテゴリ:イベント ]

We were given a warm welcome to the University of Veliko Turnovo by Prof Marinova. Prof Marinova showed us around the campus which is located just outside of the city. It is on the top of a hill and you can see the city from there. In fact, you can see Tsaverets, the old castle, from the windows of the classrooms. The views are really quite breathtaking.

About 60 students study Japanese at the university. Every year in May the students hold a Japanese Culture Festival. They prepare many different activities like calligraphy, flower arranging, Japanese dramas, and, of course, Japanese food. It is a very popular event. About 1,000 people attend every year.

Prof Marinova said that her students are really excited about meeting you. They are planning on guiding you around and they want to hear about your lives in Japan. It will surely be a great opportunity.

by Gilner