「新・文明の旅」プログラム 視察リポート

15年にわたる壮大なプロジェクトがいよいよ始動。第1回訪問国を教職員が事前視察してきました

「新・文明の旅」プログラム 事前視察ブログ|文京学院大学

Touchdown in Turkey

2011年2月28日 [ カテゴリ:イベント ]

Greetings from Ankara. We are all well and have just feasted on a lovely breakfast buffet. It is sunny and about 6 degrees.

The trip started wonderfully well. Thank you all for the warm send off.

We arrıved safely and on time in Ankara. We flew direct from Tokyo to Istanbul. We changed planes in Instanbul to fly to Ankara. I left my house yesterday (2/27) at about 9:00am. We got to the hotel at about 8:00 am Japan tıme. The world may be getting smaller but it still takes time to go places.

We were very impressed with Turkish Airlines. The seats were comfortable. The food was nourishing (including cheesecake). And the entertainment was neverending. They had more than 20 movıes plus music and games and TV shows. It all made a long trip enjoyable.

Today we are looking forward to meeting students teachers from Ankara University. Details to come…

by Gilner